Senaste inläggen

Av Nina Kjar - 14 maj 2016 22:30

Förra veckan cirkulerade ett glunkas om att Valve var involverad på att lägga till Bitcoin som betalmedel på Steam Market. Idag har just detta bekräftats officiellt på Bitsays, och därmed är det alltså kunna fram att betala med bitcoin istället för kreditkort, förbetalda kort eller Paypal.-*- -*- -*- -*--*-Av Nina Kjar - 11 maj 2016 16:18

Bitcoin pris nu testar botten av stigande kanalen och tekniska indikatorer verkar vara föreslå en studs.
bitcoin pris

Bitcoin Pris Nyckelhöjdpunkter

  • Bitcoin priset har gått i en stigande kanal som lyfts fram i tidigare inlägg .
  • Priset som hittades motstånd på toppen av kanalen runt $ 460 och sålts ut till kanalen stöd som förväntat.
  • Bitcoin är fortfarande höll sig kring kanalen stöd, fattar beslut om att göra en studs eller en paus.

Bitcoin pris nu testar botten av stigande kanalen och tekniska indikatorer verkar vara föreslå en studs.

Tekniska indikatorer Inställningar

100 SMA är över på längre sikt 200 SMA så minsta motståndets väg är fortfarande på uppsidan.Dessutom 200 SMA är nära botten av kanalen och håller för närvarande som stöd runt $ 450.

Stokastiska är på väg upp från översålda området, vilket tyder på en uppgång i köptryck. Detta kan ta bitcoin pris tillbaka upp till toppen av kanalen vid $ 460 eller högre. På samma sätt är RSI pekar högre, vilket återspeglar att köpare återta kontrollen.

Men om säljarna ta över, kan en nackdel brytning av stödet leda till en kortsiktig selloff, möjligen till nästa område av intresse på $ 440. Ett baisseartat ljus stängning under $ 445 nivå kan bekräfta denna möjlighet.


marknadshändelser

Högre avkastningstillgångar som bitcoin drogs lägre i de tidigare handelssessioner, då investerare prissatta i möjligheten till ytterligare lättnader från flera stora centralbanker på att se Downbeat importerar data från Kina. Detta drivit Bitcoin lägre pris mot säker tillflyktsort amerikanska dollarn, som råkade vara stöttas upp av positiva medel tier rapporter igår.

För nu, verkar valutahandlare att hålla utkik efter större marknads katalysatorer för att se var bitcoin priset bör gå nästa. Det finns inga större rapporter uppradade från den amerikanska ekonomin i dag medan morgon har BOE Super torsdag (penningpolitiska uttalande, mötesprotokoll och inflationsrapport) uppradade. En downbeat utsikter kan tynga marknaden risksentimentet och verka för en nedåt paus för bitcoin.

Nästa omgång av katalysatorer för den amerikanska dollarn är inte på förrän fredag, och det är dessa detaljhandeln och PPI rapporter.

myezlist. /t0pmy3 myezlist. /t0pmy3 myezlist. /t0pmy3 myezlist. /t0pmy3 myezlist. /t0pmy3

Av Nina Kjar - 10 maj 2016 22:09

Varför Craig Wright är inte Satoshi Nakamoto

Uppdatera:  Craig Wright gör inte anspråk på att han är Satoshi Nakamoto längre.

Nyheten om att Craig Wright har kommit ut som Satoshi Nakamoto fortfarande gör vågor över Bitcoin samhället. Men Cointelegraph Andrew Quenston inte köpa det , och påstår sig ha bevis på motsatsen.

När samhället har lärt sig att Craig Wright, en entreprenör från Australien hävdar att han var Satoshi Nakamoto, den legendariska författaren Bitcoin s whitepaper och protokoll, folk började ta ställning i frågan. Många tror att bevisfrån Wright . Påståendet gjordes starkare genom Gavin Andersen, en av de viktigaste Bitcoin utvecklare, som kommenterade:

"Jag flögs till London för att träffa Dr Wright ett par veckor sedan, efter en inledande e-postkonversation övertygade mig om att det var en mycket god chans att han var samma person som jag hade kommunicerat med under 2010 och början av 2011. Efter att ha tillbringat tid med honom jag är övertygad bortom rimligt tvivel: Craig Wright är Satoshi ".

Men andra, Cointelegraph Andrew Quenston ingår, har tillhandahållit bevis för att stödja motsatsen synvinkel att Wright är inte Satoshi.

Idag har Cointelegraph beslutat att minska spekulation till ett minimum och ta en titt på hårda fakta. Vi har grundligt analyserat bevis som, som Wright hävdar, visar honom att vara Satoshi, och här är resultatet av denna analys:

1. Craig tog nummer 9 kvarter från Bitcoin blockchain, som bröts den 9 januari 2009.

2. Sedan tog han sin coinbase transaktion, dvs. gruv transaktion som skapade 50 nya Bitcoins och kredit det till adressen


boptionen.o9ckxz


 

Av Nina Kjar - 10 maj 2016 21:42

Priset på bitcoin har klättrat hela året, även som en "inbördeskrig" har delat upp sin gemenskap av utvecklare och en australisk man har hävdat att vara dess skapare i en mycket iscensatt media spektakel under de senaste dagarna.

 

Bitcoin handlas nu på $ 457, enligt Bitcoin prisindexet underhålls av CoinDesk. Det är ett par dollar av den högsta dagliga "slutkurs" under de senaste 12 månaderna som index spår, av $ 465 på december 15. (Sedan Bitcoin handel slutar aldrig, stänger priserna skiljer sig åt mellan index och åtgärder.)

 

Och en av Silicon Valleys mest anslutna personer, Y Combinator president Sam Altman, tror Bitcoin kommer att öka ännu mer:

 

Här är vad den ettåriga BTCUSD pris ut:

 

Det har varit ett intensivt år för bitcoin. En man som påstår sig vara Satoshi Nakamoto, den kryptovaluta uppfinnare " avslöjad " själv i en PR-spektakel förra veckan (2 maj). Priset sjönk något som nyheten bröt, men det har återfått sin kraftigt uppsving sedan dess.

 

I många avseenden är det inte egentligen ingen roll vem uppfann bitcoin , eftersom tekniken är utformad för att fungera på ett decentraliserat sätt. Vad som däremot räknas är den kod som det körs på, och det är in i en period av allvarlig tvist som vissa har kallat ett "inbördeskrig ".

 

Den så kallade "blockstorlek debatt" är en grundläggande oenighet mellan digital valuta främsta tekniska tankar om hur man bäst för att förstora sin förmåga att hantera transaktioner. Kampen har blivit så intensiv att en topp programmerare avsluta scenen helt och hållet .

 

Det finns också en annan händelse på horisonten som skulle kunna vara en pris katalysator. I juli kommer något som kallas "halvering" uppstå på bitcoin nätverket. Det är då belöningen som Bitcoin gruvarbetare (här är en explainer ) får högg i hälften, vid en tid som bestäms i förväg av bitcoin koden. Gruvarbetare kommer att tjäna 12,5 Bitcoins per block i stället för de nuvarande 25 Bitcoins.

 

Daniel Masters, som driver en Bitcoin hedgefond i Jersey och var tidigare råvarumäklare på JP Morgan, hävdar att halvera kunde höja priserna ännu mer , eftersom gruvprocessen kommer då att skapa Bitcoins i långsammare takt. Han drar en parallell till oljepriset, som har mobiliserat i år, möjligen på grund oljeleveranser minskar .(Naturligtvis kan det nu ändra .)

 

Hur högt kan Bitcoin gå? Det är nu handlas till cirka 70% av sin tvååriga topp på ca $ 660, uppnåddes i juni 2014. Och det är långt ifrån den $ 1,200 all-time high det kort hit i november 2013.

boptionen.o9ckxz

Av Nina Kjar - 10 maj 2016 20:23

 har studsat en betydande motstånd linje. Grunden är nu bildats för en medellång sikt uppåtgående trend.

När kan en uppåtgående trend börja?

En andra returen från den översta nivån indikerar att det priset används av de flesta handlare, som förväntar sig en liknande falla till ett vi har sett tidigare.

BTC / USD pris diagram 1

Följaktligen, om fördelen på denna nivå hålls av tjurar, kommer en större skala rörelse sannolikt att börja. En viktig förutsättning för det är på returen från en nivå på 455,5 $. Således kommer den uppåtgående rörelsen har en god chans att växa till en kraftfull impuls. Vid stärkande i nivå med $ 455,5, har den dynamiska en god chans att vända sig till sjunka; Det kommer troligen att bli en fortsatt nedgång mot $ 445.

BTC / USD pris diagram 2

Den $ 455,5 motstånd linje är den nivå där medellång sikt trenden kan avgöras.


 
it.iopzioni  uk.tbomr com

 

Av Nina Kjar - 10 maj 2016 20:06

SUPER SHEMITAH: Elite jubileumsår plan till Crash världsekonomin genom oktober 2016 [HD] En video av Jeff Berwick utgivare av dollarvigilante.com


 
it.iopzioni  uk.tbomr com


Av Nina Kjar - 10 maj 2016 19:34

 Vad gör de bästa trenderna prognosförutsäga för 2016? Celente säger: "Här är omslaget till vår Trends Journal, och det säger," Panic av 2016. "Det pågår. Guld är upp över 20% sedan början av det nya året. Titta på bankaktier. De är nere. Följ pengarna, det är berättelsen. Följ pengarna, och titta på de problem som bankerna är i. . . Det är en handelsvara kris pågår. Jag nämner detta eftersom det alla band i tillsammans och gå tillbaka till bankerna. När de startade heroin och kokainberoende, så billig pengar från heroin och kokain missbruk gick in i tillväxtmarknader. Ja, alla dessa resursrika länder att låna pengar för ingenting, och bankerna låna dem mer. Nu, dessa resursrika länder. . . runt om i världen lånat pengar i dollar, och deras valutor är vägen ner. Bankerna lånade dem pengar, måste de betala tillbaka och nu. . . de inte kommer att kunna betala tillbaka sina skulder. Följ banker och följ pengarna. " Gå med Greg Hunter som han går en-mot-en med Gerald Celente, utgivaren av Trends Journal.

 it.iopzioni  uk.tbomr com

Av Nina Kjar - 10 maj 2016 17:00

Guldpriset föll idag-men mer vinster kommer in 2016

Guldpriset sjönk $ 22, eller 1,71%, till $ 1,266.70 På basmetallmarknaden sjönk kopparpriset med nästan 2 procent och även zink-, bly- och aluminium tappade mark. Råvarurelaterat gick därmed svagt och SSAB A samt Boliden föll med 4,6 respektive 2,6 procent. Även guldbolagen Semafo och Lundin Gold backade rejält då guldpriset föll tillbaka med 1,71%,procent. till $ 1,266.70 ..


t0ph0pi
t0ph0pit0ph0pi  t0ph0pi t0ph0pi t0ph0pi t0ph0pi  t0ph0pi


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se